Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای روح الله ایزدخواه گفت: دولت قبل برنامه‌ای برای مدیریت برق صنایع نداشت و در زمان پیک مصرف یک شبه برق این واحد‌ها را قطع می‌کرد؛ اما دولت سیزدهم در برنامه‌ای زمان‌بندی شده به صنایع اعلام کرده که برق آن‌ها را چه زمانی قطع خواهد کرد. قطع برق صنایع راه جبران کسری برق نیست و راه‌حل اساسی برای جبران کسری برق صنایع، استفاده از ظرفیت نیروگاه‌های کوچک بخش خصوصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر دست آن‌ها را باز بگذاریم می‌توانند در کوتاه مدت و زمان‌های پیک مصرف، به کمک جبران کسری انرژی بیایند. 

او می‌گوید: برای جبران کسری برق استفاده از ظرفیت بورس انرژی راه‌حل بسیار خوبی است، البته شرط آن مردمی بودن و عدم مداخله دولت و قیمت‌گذاری دستوری است. دولت به جای قیمت‌گذاری دستوری باید با نظارت بر معاملات اجازه دهد که مردم با مردم و بخش خصوصی با بخش خصوصی در قالب بورس انرژی معامله کنند؛ این مسیر در بسیاری از موارد واقعاً مشکل را حل می‌کند چرا که نیازی به سرمایه‌گذاری دولتی هم ندارد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: انجمن‌های صنعتی نیز باید وارد گود شوند و دولت به آن‌ها مسئولیت دهد؛ یعنی خودشان مدیریت کنند که کدام واحد برق مازاد و کدام کمبود دارد و با یکدیگر تعامل کنند.  این انجمن‌ها بهتر می‌توانند واحد‌های زیرمجموعه را شناسایی کنند، اما دولت همواره سعی دارد خودش به صورت مجزا به موضوع واحد‌های صنعتی ورود کند و با فشار مستقیم بر این واحد‌ها مشکل کسری برق را حل کند. اگر به دنبال مردمی‌سازی واقعی اقتصاد هستیم معنایش این است که بگذاریم واحدهای صنعتی خودشان از طریق انجمن‌های شان در بورس انرژی با هم تعامل، مبادله و مسئله را حل کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بورس انرژی برق صنایع قیمت گذاری دستوری جبران کسری بورس انرژی کسری برق واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۷۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص بورس ۸ هزار واحد کاهش یافت

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، شاخص کل بورس امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت با کاهش ۷ هزار و ۶۴۹ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۳۱ هزار و ۴۵۰ واحد ایستاد.

شاخص هم‌وزن در جریان معاملات روز جاری با ۲ هزار و ۷۶۱ واحد افت، به ۷۴۱ هزار و ۳۴۴ واحد و شاخص قیمت با یک هزار و ۵۴۵ واحد کاهش به ۴۱۴ هزار و ۷۹۵ واحد رسید.

معامله گران در بورس تهران حدود ۶ میلیارد سهم و اوراق مالی را با انجام ۲۹۶ هزار معامله دادوستد کردند که ارزش آن به حدود ۳۵ هزار میلیارد ریال رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لباس مخصوص دوندگان کم آبی را جبران می‌کند
  • ویژگی بارز وزارت نفت در دولت سیزدهم، دیپلماسی موفق انرژی است
  • انرژی و کارگر را با دلار ۱۵هزار تومانی دریافت میکنند اما ارز را میخواهند ۶۰هزار تومان بفروشند
  • اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی
  • عقب ماندگی نهضت ملی مسکن درکرمان با ظرفیت صنعت ومعدن جبران شود
  • شاخص بورس ۸ هزار واحد کاهش یافت
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!